A közösségi kommunikáció és szórakoztató időtöltés virtuális vérkeringésébe a Nuans Textil is bekapcsolódott, mintegy három évvel ezelőtt. Fontosnak tartottuk, hogy bútorszövet kis- és nagykereskedésünk híreit, újdonságait aktualitásait a legnagyobb közösségi oldalon a Facebook-on is népszerűsítsük.

Meglévő partnereink és az újonnan csatlakozó érdeklődők a weboldalunkon túl naponta frissülő oldalunkon
naprakész tájékoztatást kapnak. Célunk, hogy a saját forgalmazású bútorszöveteken, textilbőrökön, kárpitoskellékeken túl átfogó képet adjunk a lakberendezés lakástextileken, bútorkárpitokon nyomon követhető folyamatos változásairól, a legújabb trendekről és az innovatív anyagokról. A bútorszövetek a gyártói felhasználókon túl közvetlenül is sok vásárlóhoz jutnak el, így folyamatosan változó piacon nagyon fontosnak tartjuk, hogy a Nuans Textil által képviselt kiemelkedő ár-érték arányra, és a rendszeres akciókra is felhívjuk a figyelmet.

Szeretnénk inspirációt adni a lakásbútorok újraértelmezéséhez, felújításához, legyen az egy terjedelmes
ülőgarnitúra, kültéri fotel, franciaágy, vagy csak néhány díszpárna. A lényeg, hogy közvetve mi is hozzájáruljunk a minőségibb, élhetőbb életterek kialakításához. Keresd fel Facebook oldalunkat és csatlakozz a Rajongóinkhoz, és nem fogsz csalódni ha szereted az ízléses otthonokat, lakástextil és bútorszövet trendeket és egy szerethető hazai üzletet!