Delka Bag, avagy hogyan lesz bútorszövetből táska?

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

Szeretnénk az oldalunkon elindítani egy új cikk sorozatot, amivel reményeink szerint még közelebbé hozzuk számotokra a bútorszövetek varázslatos világát. Hiszen szöveteinket nem csak kárpitos vagy dekorációs célokra lehet felhasználni. Kiválóan alkalmazhatóak táskák vagy ruha darabok megalkotásánál is. Olyan tehetséges művészeket, tervezőket és munkájukat igyekszünk nektek bemutatni, akik a mi általunk forgalmazott szövetekkel dolgoznak és másképpen is gondolkodnak róluk.

Ismerjétek meg egy kicsit jobban ezt a szimpatikus fiatal tehetséges lányt Egedi Adélt és azt amivel szenvdélyesen szeret foglalkozni: a Delka bag táskáit.

 delkabag egedi adel

Ki vagy és mivel foglalkozol?
Egedi Adél vagyok 22 éves, divat és stílustervező. A Delka bag márka tervezője és egyben alapítója.

Miért kezdted el csinálni?
Folyamatosan az életem része volt a divat, az öltözködés és a különleges, egyedi ruhadarabok, táskák, de csak az érettségi után tisztult le bennem, hogy ebben a szakmában tudok kiteljesedni, és ezen a területen szeretném a karrieremet kiépíteni. Először divat- és stílustervezést tanultam, de miután végeztem, rájöttem, hogy a táskák tervezésében tudom igazán kifejezni, hogy mi az a stílus, amit képviselni szeretnék a saját márkámban, majd megterveztem az első táskákat úgy, hogy azelőtt soha nem tanultam a táskakészítés fortélyait.

Mi vagy ki inspirál?
Saját magam, szívvel lélekkel csinálom az egész brandet a céljaim eléréséért. Hosszú távon kibontakozni, és olyan dolgokat adni az embereknek, amik boldoggá teszik őket. (jelen esetben a táskáim) :)) "Bátraké a szerencse!”-mondják sokan… Szerintem sok minden a szerencsén múlik, de semmiképp sem a véletlenen. Sok mindent kitartóan, önfeláldozóan kell ahhoz tenni, hogy elérje bárki is azt, amit szeretne. Úgy gondolom, nagyon jó úton járok, de még messze nem a végén!

Miért pont táskák?
Nagyon sok táskát láttam különböző tervezőktől, amelyek ha tetszettek is, mégse éreztem közülük egyiket sem igazán a magaménak. Vagy anyagban, vagy szabásban találtam olyan részleteket, amelyeket kivettem, vagy hozzáadtam volna. Ezért döntöttem úgy, hogy táskát fogok tervezni.

Hogy szeretsz alkotni/dolgozni?
Spontán, nem rágörcsölve, a pillanatok adta ötletekből táplálkozni/inspirálódni, azt tovább gondolni és megvalósítani. Szerintem ezekből lesznek a legjobbak.

Hogy jött az ötlet, hogy bútorszövetet használj?
Mindenem a természetesség, ezért úgy gondoltam, hogy készítek egy olyan anyagból táskát, amelyből még nem láttam a piacon.

Hogy találtál ránk?
Igazából nagyon egyszerűen. Beírtam a googleba, hogy „bútorszövet nagykereskedés” :) Aznap azonnal mentünk is, és ott is ragadtam! …Szerencsére. :)

Elégedett vagy e szöveteink minőségével, illetve az árainkkal?
Igen, imádok az anyagaitokkal dolgozni, illetve nagyon elégedett vagyok a minőségével és az árával is. Szerintem nálatok nincs olyan, aki bemegy, és ne találná meg a saját stílusának megfelelő anyagot. Hatalmas a kínálatotok és mind ezt megfizethető áron. Az alkalmazottakról is ejtenék pár szót. Mindenki segítőkész, figyelmes, és türelmes. Főként szegény Gábor, akit mindig megtalálok mindenféle szakmai kérdéssel. Szerintem eddig nem volt olyan, amire ne tudott volna választ adni nekem. :)

Mennyire könnyű velük dolgozni?
Ha csak a bútorszövettel dolgoznánk, akkor nagyon egyszerű lenne a varrása.
Viszont mi a táskákat kombináljuk textilbőrrel vagy marhabőrrel. Így már más az eljárás, de minél több készül, annál egyszerűbb. Mindenbe belelehet jönni, csak idő kell hozzá.

Melyek a kedvenc szöveteid-színeid?
A szövet nevét, ha nem haragszol nem mondom meg, tudod ez amolyan szakmai titok a tervezők körében... :) A színek eddig csak a természetes föld színei voltak. Bár most karácsonyra nagyon nagy újításokkal fogunk elődrukkolni. Igazi karácsonyi kollekciót adunk ki, a tőlünk nem megszokott anyagokkal. Természetesen a tőletek vásároltakból. :)

Melyik a személyes kedvenced a táskáid közül?
Azok közé a szerencsések közé tartozom, aki mindegyik táskáját a kedvencének tartja, mivel úgy tervezem meg őket, hogy az ízlésemnek megfeleljenek. Egyszerűen mindet szeretem, de ha muszáj lenne döntenem, akkor az első és örök alapdarab fekete táskámat mondanám a kedvencemnek. Őt terveztem először és hordom talán a legtöbbet.

Mik a terveid a jövőre nézve?
Mindenképpen szeretném még bővíteni a táskakínálatom, és mellette kiegészítőket is a piacra dobni. A kiegészítők már gyártás alatt vannak. . A legnagyobb célom, hogy minél több embert, egyre nagyobb érdeklődési körben is érdekelté tegyek a táskáimmal és a kiegészítőimmel kapcsolatban. A delka márkát még több üzletben szeretném megjelentetni, akár Magyarországon, akár külföldön, és ha ezek megtörténtek, egy saját showroomot szeretnék nyitni.

Mit üzensz búcsúzóul az embereknek?
Vásároljatok sok-sok anyagot tőletek, fedjétek be az összes széketeket, ülőgarnitúrátokat, és készítsetek mindenféle kreatív dolgot belőlük! Természetesen remélem azt is, hogy beleszerettek a táskáimba, és minél többen rendeltek a webshopunkról. Amikor kézhez veszitek, reményeim szerint imádni fogjátok és boldogan viselni, és ezután a táska szóról a Delka bag, jut majd eszetekbe! :)