A 20 éves bútorszövet forgalmazói múltra visszatekintő NUANS Textil a 2016-os évtől látja el Magyarországon a nemzetközi piacon is jelentős sikerekkel, díjakkal rendelkező FARGOTEX Group hazai képviseletét.

Fargotex bútorszövetek

A Fargotex bútorszövetek innovatív fejlesztések eredményeként, a legújabb trendeknek és színvilágnak megfelelően születnek meg. Alapvető tulajdonságuk a magas minőség, a kifogástalan esztétikai megjelenés a strukturált felület, és számos olyan tulajdonsággal bírnak amit elvárhatunk egy korszerű bútorszövettől. A Fargotex bútorszöveteken használt egyedülálló Magic Home eljárásnak köszönhetően ellenálló, szennyeződéstűrő és víztasztító felületet kapunk, ami a hosszan tartó tisztaság záloga.

Fargotex színminta

Cosmonova logo

 

Cosmonova lakástextilek

A Cosmonova felső kategóriás lakástextilek a szofisztikált belső terek méltó képviselői. A stílusos anyagok remek kiegészítői a bútorszöveteknek, a sokéves fejlesztések eredményeként dekoranyagok és elegáns minőségi függönyök kerülnek ki a Cosmonova kollekcióiból.

Cosmonova szinek

Sunbrella

Sunbrella

A belső tereken túl a kültér sem maradhat igényes és stílusos szövetek nélkül. A Sunbrella IN & Out kollekcióival a kertek, teraszok bútoraira és árnyékolóira kerülhetnek ellenálló, az időjárás viszontagságaival is könnyen megbirkózó erős bútorszövetek. A színeknek, az izgalmas struktúráknak köszönhetően a kültéri stílusokat is könnyedén megtervezhetjük.

Sunbrella szinek

A Nuans Textilben budapesti és szegedi üzletében értékesíti a Fargotex Group teljes választékát, termékekekel, mintákkal, és információkkal látja el a magyarországi bútorgyártó, kis- és nagykereskedőket, viszonteladókat, tervezőket, belsőépítészeket és lakberendezőket.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, legyen a Partnerünk, kérje egyedi ajánlatunkat, ismerje meg a kedvező árú Fargotex bútorszövetek világát!

 

 

Bútorszövet és textilbőr forgalmazás - NUANS TEXTIL

Címünk: 1191 Budapest, Üllői út 241.

Telefon/fax:
+36 (1) 244-8072 - +36 (1) 244-8073

Nyitva tartás:
H-P: 10-17 óráig, Szo: 9-13 óráig
Vasárnap: zárva

Szegedi üzletünk:

H-6725 Szeged, Moszkvai krt. 31.


Nyitva tartás:
H-P: 9-17h
Sz: 9-12
V: zárva

Telefon: +36 (30) 589-7259