A nemesen elegáns bársony az egyik legklasszikusabb és legismertebb bútorkárpit. Felhasználása átível korokon, stílusokon, alkalmazkodó és a mai napig újraértelmezve tovább gondolják felhasználási lehetőségeit. 

Bővebben...

A májusi cikkünkben ismét beigazolódik, hogy bútorszöveteink nem csak a "hagyományos" felhasználásra alkalmasak, hanem az élet más területein is bizonyítanak. Szeretnénk bemutatni nektek két autoditakta tervező hölgyet, akik ugyan a korukat nem árulják el, de azt igen, hogy mi az örök szépség titka. Ismerjétek meg az esc design kitalálóit és munkáit, hasonló üde kedves szépségekre számíthattok, mint maguk az alkotóik.

Bővebben...

Az április cikkünkben szeretnénk nektek bemutatni egy kedves és mosolygós kisasszonyt. Aki jelenleg a MOME formatervező szakos hallgatója, de már olyan gyerekbútorokat tervez, amiknek a tervei ingyen letölthetőek és egy ügyes asztalos segítségével, te is megvalósíthatod az otthonodba őket. Ismerjétek meg Péni Brigittát a Download Design projekt egyik tagját!

Bővebben...

A februári cikkünkben szeretnénk nektek bemutatni egy végtelenül kedves és közvetlen fiatal designert. Aki arra adta a fejét, hogy a mostani rohanó fogyasztó társadalmunkban, olyan bútorokat tervezzen, amik a lehető legkevesebb hulladék termeléssel járnak, mind a kivágásnál és az illesztéseknél egyaránt. Ismerjétek meg Bergovecz Lászlót a Fészek Részek alapítóját!

Bővebben...